У Калинівці при підтримці «Нашого краю» пройшов футбольний матч

У Калинівці Єланецького району, відразу після відкриття поля зі штучним покриттям, відбувся футбольний матч між командами Калинівки, Маложенівки та Новоолександрівки. Ініціатором дружньої зустрічі виступила Маложенівська сільська рада.

«Бажання випробувати нове поле було у наших футболістів ще з початку його будівництва. Хлопці і до того завзято розвивали футбол у наших селах на самих простих полях. А тепер, на такому сучасному полі, успіхи місцевих футболістів зростуть. Ми в цьому впевнені. Дякуємо голові обласної організації партії «Наш край» Юрію Кормишкіну за підтримку всіх наших ініціатив», — розповіла голова Маложенівської сільської ради Тетяна Козуб.

Захоплива гра зібрала в той вечір прихильників з трьох громад, які зараз об’єдналися в одну Калинівську ОТГ. Перше місце виборола команда Маложенівки, друге – Калинівки, третє – Новоолександрівки. Переможцям вручено кубок від «Нашого краю», а всі три команди отримали матеріальне заохочення, яке витратять на придбання м’ячів.

«Раді, що молодь в наших селах має захоплення і розвиває спортивний напрямок. Тепер, в умовах новоствореної ОТГ, ми матимо більші можливості для створення умов для розвитку молодіжного та дитячого спорту. Цей спортивний майданчик – тільки початок. Ми вже впевнились, що команда «Нашого краю» — команда рішучих змін і дій. Вітаю всіх учасників турніру, бажаю нових перемог», — привітав команди Калинівський сільський голова Володимир Булах.

Ми вже повідомляли, що 28 червня в селі Калинівка, що в Єланецькому районі, відбулось відкриття єдиного в районі парку відпочинку «Дивограй». Дитячий майданчик, гойдалки, фонтан та перше в районі футбольне поле зі штучним покриттям. Також, в  процесі децентралізації на Єланеччині утворена перша Калинівська сільська об’єднана територіальна громада, до якої увійшли Калинівська сільська рада (села Калинівка, Водяне, Новоолександрівка, Уральське) та Маложенівська сільська рада (села Маложенівка, Богодарівка, Веселий Поділ, Кам’янка).

 

Теги: , , , ,