«Наш край» отримав перемогу на виборах в Калинівську ОТГ: 80% депутатів у складі нової ради та голова від «Нашого краю» Володимир Булах

Політична партія «Наш край» отримала безпрецедентну перемогу на виборах до Калинівської сільської ради ОТГ Єланецького району, які відбулись вчора, 30 червня. 80% депутатів обрано до складу нової ради. Перемогу на посаду голови отримав кандидат від партії «Наш край»  Володимир Булах. Про це повідомив голова Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін.

 «Нарешті відбулись довгоочікувані місцеві вибори на Миколаївщині. Півроку в сподіваннях, півроку в пошуках майбутніх перспектив, але вже сьогодні ми маємо успішний результат. Я хочу привітати мешканців Калинівської громади і подякувати їм за відповідальність, яку вони проявили, за те, що вони зробили свій вибір! Булах Володимир Миколайович пропрацював багато років сільським головою, має великий досвід і відтепер став очільником громади, отримавши впевнену перемогу! Єдиний кандидат з 12 ОТГ, де відбувались вибори, який йшов від «Нашого краю»!» — голова обласної організації партії «Наш край», депутат обласної ради Юрій Кормишкін.

До складу Калинівської сільської ради ОТГ увійшли Калинівська сільська рада (села Калинівка, Водяне, Новоолександрівка, Уральське) та Маложенівська сільська рада (села Маложенівка, Богодарівка, Веселий Поділ, Кам’янка). Як зазначає Юрій Кормишкін, високий рівень довіри надає ще більшу відповідальність, яку партія «Наш край» готова взяти. Також він зазначив, що буде особисто слідкувати за розвитком та діяльністю Калинівської громади.

 «Це дає нам велику перевагу. Але це тільки початок! Хочу зауважити, що я буду слідкувати за розвитком громади і легко точно не буде. Калинівка для мене має важливе значення – це моя мала батьківщина, звідси я починав свій трудовий шлях. Тому я буду тримати під контролем все, що відбуватиметься в цій громаді!», — запевнив очільник «Нашого краю» в області.

«Наш край» 30 червня взяв участь у виборчому процесі майже у всіх новостворених ОТГ, отримавши 44 мандати в радах.

 

Теги: , ,