40% довіри виборців у Снігурівській ОТГ. Результати перших виборів до ради об’єднаної громади

 

Політична партія «Наш край» отримала 40% довіри на виборах в Снігурівській ОТГ — 10 представників політичної сили отримають депутатські мандати. Про це повідомив голова політичної партії «Наш край» в Миколаївській області Юрій Кормишкін на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ми вже маємо остаточні результати виборів у Снігурівській ОТГ. Партія «Наш край» отримала 40% довіри виборців — 10 депутатів представлятимуть їхні інтереси на місцевому рівні. Це перемога! Шкода, що явка склала 30%, адже ці вибори більш важливі для громади, ніж парламентські або президентські», — повідомив депутат обласної ради.

Крім того, Юрій Кормишкін акцентував, що команда «Нашого краю» і далі буде працювати на добробут громади.

«Наш край» був, є і залишається відданим принципам відповідальності і звітності перед людьми, які нас підтримують, які, починаючи з 2015 року разом з нами рука об руку боролися за розвиток наших громад. Ми вдячні всім людям, які нам повірили, які разом з нами взяли на себе відповідальність, і які готові йти з нами далі», — написав політик.

Також Юрій Кормишкін повідомляв, що партія «Наш край» отримала безпрецедентну перемогу на виборах в Калинівську сільську раду ОТГ Єланецького району, які відбулися 30 червня. 80% депутатів обрані до складу нової ради. Крім того, перемогу на посаду голови здобув кандидат від партії «Наш край» Володимир Булах.

Теги: , , ,