«Ми перегорнули ще одну сторінку нашої історії», — Володимир Булах, новообраний голова Калинівської ОТГ

 

Новообраний голова Калинівської ОТГ Єланецького району звернувся зі словами подяки до земляків, які не залишились осторонь виборчого процесу 30 червня.

«Ми перегорнули ще одну сторінку нашої історії. Завершилися вибори до місцевих рад. Щира вдячність кожному, хто не залишився осторонь виборчого процесу, хто прийшов у неділю, 30 червня, на виборчі дільниці і проявив свою громадянську позицію. Спасибі вам, мої земляки, за виявлену мені довіру. Ваша підтримка є надзвичайно важливою, адже вкотре ви повірили в мене, мої сили і досвід. Впевнений, що ваш вибір базувався на оцінці зробленого мною і усією командою виконавчого комітету, депутатським корпусом», — сказав у зверненні Володимир Булах.

Цінною Володимир Миколайович назвав думку тих, хто не підтримав його під час голосування. Він запевнив, що докладатиме максимум зусиль, щоб заслужити їх довіру.

«Для мене є також цінною думка і тих, хто не підтримав мене у виборчому процесі. Є над чим працювати і я докладатиму максимум зусиль, щоб заслужити вашу довіру», — запевнив В.Булах.

А також висловив подяку команді «Нашого краю», яка висунула його кандидатуру на посаду голови.

«Слова вдячності висловлюю за підтримку та довіру партії «Наш край», на чолі з Юрієм Кормишкіним, які повірили в мої сили і висунули мою кандидатуру на посаду очільника Калинівської ОТГ. Для мене ваша довіра – це велика відповідальність. Попереду у нас чимало справ. Впевнений, що разом ми примножимо здобутки нашої об’єднаної громади», — висловив подяку Володимир Миколайович.

Нагадаємо, що політична партія «Наш край» отримала безпрецедентну перемогу на виборах до Калинівської сільської ради ОТГ Єланецького району, які відбулись 30 червня. 80% депутатів обрано до складу нової ради саме від цієї політичної сили. Перемогу на посаду голови отримав кандидат від партії «Наш край»  Володимир Булах.

Теги: , ,