В Калинівській ОТГ Єланецького району відбулася перша сесія новообраної ради

В Єланецькому районі відбулася перша сесія  новообраного складу Калинівської ОТГ. Рішенням сесії визнано повноваження новообраного сільського голови Калинівської  ОТГ Володимира Булаха, депутатів ради, та обрано секретаря ради Оксана Кульбачинська.

Через те, що сільська рада не зможе вступити в прямі міжбюджетні відносини з державним бюджетом до 2020 року , прийняті рішення про роботу рад за окремими бюджетами до кінця бюджетного року. У разі необхідності перерозподілу та виділення коштів, рішення буде прийматися вже новою радою за відповідним поданням.

Обрано та затверджено склад виконавчого комітету, до якого увійшли 11 членів. До складу виконкому включено голову Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна. Секретарем виконкому обрана Ольга Руда. Утворено  Маложенівський старостинський округ, обов’язки  в.о. старости покладено на Тетяну Козуб.

Голова новообраної ради та всі присутні отримали привітання від депутата обласної ради, голови «Нашого краю» Юрія Кормишкіна, яке передала голова Єланецької районної організації партії Людмила Присяжнюк.

«Утворення об’єднаної громади спрямовано, перш за все, на розквіт сіл та покращення життя сільських жителів. Партія «Наш край» на чолі з головою обіцяє всебічну підтримку ваших ініціатив та допомогу в їх реалізації. Бажаємо новоствореній громаді плідної роботи, успіхів, а депутатам – єдності у прийняті рішень, бо за ними стоять люди», — привітала присутніх Людмила Присяжнюк.

Пленарне засідання не було закрите, тому що ще багато питань чекають на рішення. Створена робоча група по розробці регламенту та положень роботи ради. Друге пленарне засідання відбудеться після виборів до Верховної Ради України.

Подякував усім за участь у роботі сесії і голова громади Володимир Булах.

«Я вдячний всім за привітання та побажання, а головне – за підтримку та довіру. Ми маємо намір продовжити розпочату роботу в нашій громаді, використовуючи свій досвід та досвід обраних депутатів і членів виконкому. Сподіваюсь, що кожен має розуміння тих проблем, задля розв’язання яких ми пішли на вибори. Ми отримали великий аванс довіри від наших людей і тепер маємо велику відповідальність за кожен свій крок і рішення», — звернувся до присутніх Володимир Булах.

Нагадаємо, що політична партія «Наш край» отримала безпрецедентну перемогу на виборах до Калинівської сільської ради ОТГ Єланецького району, які відбулися 30 червня. 80% депутатів обрані до складу нової ради саме від цієї політичної сили. Перемогу на посаду голови здобув кандидат від партії «Наш край» Володимир Булах.

Теги: , ,