Олена Донченко – єдиний компетентний кандидат на 130 окрузі, — «Наш край»

Миколаївська обласна організація партії «Наш край» ретельно підходить до відбору кандидатів на виборах всіх рівнів. Кандидатура Олени Донченко, як кандидата у народні депутати по 130 виборчому округу  — не виняток. Професіонал в юриспруденції, фахівець аграрного сектору, має успішний досвід відстоювання інтересів виборців, як депутат обласної ради, компетентна в питаннях, які потребують вирішення у всіх районах округу. Саме компетентні люди,  спеціалісти, а не популісти та гречкосії, мають отримати перемогу на парламентських виборах 21 липня.

Обласна організація партії «Наш край» готова взяти відповідальність за свого кандидата  по 130 округу Олену Донченко. За нашим кандидатом — потужна команда. Нас багато, ми тримаємо міцні позиції в місцевих радах всіх рівнів. Показник довіри до нас – перемога «Нашого краю» в області на перших виборах у новостворені ОТГ 30 червня. Але не всі питання належать до компетенції органів місцевого самоврядування, тому нам потрібен свій представник у Верховній Раді України.

Олена Віталіївна Донченко є тією людиною, яка дійсно здатна, на відміну від багатьох діючих народних депутатів України, і писати, і приймати закони. Для цього у неї є спеціальна освіта, досвід, а, головне — принциповість у розгляді питань, пов’язаних з розвитком рідного краю. Голосуйте з розумом!

Теги: , , ,