«Наш край» продовжує онлайн-голосування стосовно думки жителів Снігурівської ОТГ щодо розподілу 10 млн грн державної субвенції

10 липня 2019 року Уряд ухвалив рішення про спрямування 1,4 млрд. гривень на підтримку малих міст та селищ за рахунок субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, яким передбачено виділення коштів у сумі 10 млн. гривень на розвиток Снігурівської ОТГ.

«Наш край» запропонував жителям Снігурівської ОТГ висловити свої побажання з приводу розподілу цих коштів за допомогою онлайн-голосування. У Google формі респондентам запропоновано декілька варіантів, а також є можливість запропонувати свій варіант відповіді.

На сьогодні, виходячи з результатів голосування, побажання жителів громади розподіляються наступним чином.

Рівну кількість голосів – по 36,7% —  снігурівчани віддали двом позиціям. Це ремонт дорожнього покриття вулиць Янтарна, Набережна, Снігурівська, Іди Лауди, Шевченка, Веселкова, Горького, провулка Новий та придбання автобусів для забезпечення сполучення сіл, що увійшли до ОТГ, зі Снігурівкою.

15% набрала пропозиція по завершенню газифікації п’яти багатоповерхових будинків мікрорайону «Сім вітрів» міста Снігурівка.

Також члени громади активно надають свої пропозиції. Серед них – закінчення газифікації по вул. Мічуріна, ремонт та сучасне обладнання для їдалень та спортивних залів шкіл Снігурівської ОТГ.

Також підіймають питання про якісне дорожнє сполучення з Херсоном, відстань до якого для жителів громади менше, ніж до Миколаєва. Мріють жителі Снігурівки та прилеглих сіл про сучасні телекомунікації замість неякісного кабельного телебачення та власний театральний заклад. Останні побажання не фінансуються за рахунок субвенцій з державного бюджету, але можуть бути взяті до уваги місцевим керівництвом.

Голосування триває. Нам важливо знати вашу думку. Щоб заповнити Google форму, перейдіть за посиланням.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA352UqZWhabsudV1zKznLbFLX23zJmfmlOcc6Xd0ivajtuA/viewform?fbclid=IwAR3sUsq_X9FXBxnEDI7b2ci2_fo5UzJTCk31wHIHIeALjT2JxmHqI1XmXx4

 

Теги: , ,