У раді Калинівської ОТГ Єланецького району створена депутатська фракція партії «Наш край»

Затвердження регламенту, положень про постійні комісії та призначення в.о. старости  – саме такі питання розглядалися під час другого пленарного засідання ради  Калинівській ОТГ Єланецького району, яке відбулося 12 серпня.

Нагадаємо, що «Наш край» отримав безпрецедентну перемогу на виборах до Калинівської сільської ради ОТГ Єланецького району 30 червня. 80% депутатів обрані до складу нової ради саме від цієї політичної сили. Перемогу на посаду голови здобув кандидат від партії «Наш край» Володимир Булах.

Рішенням сесії також було затверджено структуру ОТГ до кінця бюджетного року та внесено зміни до бюджету.

«Депутатський корпус показав злагоджену роботу. Це ще раз доводить, що ми маємо єдину команду, яка готова працювати на розвиток нової громади. Більше всього радує, що обговорення проблемних питань завершується прийняттям конструктивними рішеннями. Ми почали сумісно працювати ще на етапі створення громади, до виборів. Результат вже відчули наші односельці – благоустрій дитячих та спортивних майданчиків, паркових зон на території сіл. Ми маємо чудовий спортивний комплекс із штучним покриттям. Тепер перед нами нові можливості і велика відповідальність за їх втілення», — розповів сільський голова Володимир Булах.

Під час роботи сесії також повідомлено про створення фракції «Наш край» у раді, до складу якої увійшло 11 депутатів.  Головою фракції обрано Любов Кондратенко.

«Я вітаю колег зі створенням фракції. «Наш край» в районі завжди піклувався про добробут жителів. Завдяки голові обласної організації партії «Наш край» Юрію Кормишкіну в Калинівці оновлюється водогін, розпочато будівництво церкви, модернізовано системи опалення в закладах освіти Маложенівки, Калинівки, Новоолександрівки. Наше завдання – примножувати надбання. Показником ефективності нашої роботи має стати добробут жителів громади», — наголосила Любов Кондратенко.

Нагадаємо, що голові Снігурівської міської ОТГ Леоніду Голоблі, обраному також 30 червня, не вдалося об’єднати депутатів новоствореної громади. Під час першої сесії, яка відбулась 16 липня, не визначено плану дій подальшої роботи міської ради та життя громади, не визначені пріоритети, невирішене питання по обранню секретаря ради.

Теги: , , ,