«Наш край» у Веселиново привітав першачків з початком шкільного життя

Розваги, пізнавальні майстер-класи та творчі конкурси замість традиційної лінійки. Саме так опорний навчальний заклад Веселинівська ЗОШ відзначив День знань. До дружньої когорти школярів приєдналося 110 першокласників. Всі вони отримали подарунки від голови Веселинівської районної організації партії «Наш край» Сергія Свердана.

«Як батько, я розумію почуття родин першокласників – тривога, хвилювання за свою малечу. Але, подивіться, як швидко вони влилися в нашу велику шкільну родину. Хай ця атмосфера свята супроводжує наших першачків протягом усього навчання. А ці подарунки стануть приємним доповненням до вашого свята. Легкого вам навчання», — звернувся до присутніх Сергій Свердан.

Цей день надовго запам’ятається школярам: квест з різними локаціями, боді-арт, армреслінг. До школи завітали працівники поліції, пожежного підрозділу – школярі мали можливість поспілкуватись з ними про особливості їхньої служби.

«Ми намагаємося відійти від традиційних святкувань. Наш освітній заклад завжди відкритий до новацій. І ми вдячні за постійну підтримку у наших починаннях голові районної організації партії «Наш край» Сергію Свердану. На таких святах він не гість, а співорганізатор та співучасник», — розповіла директор закладу Тетяна Волошанівська.

На завершення працівники школи запросили всіх на смачну козацьку кашу. Адже, як кажуть, тепер всі першачки стали «однокашниками» — заварили її і будуть разом «розхльобувати». А члени районної організації партії «Наш край» пообіцяли підтримувати школярів у нелегкі моменти та розділяти радісні хвилини навчання в улюбленій школі.

Нагадаємо, Миколаївська обласна організація партії «Наш край» ініціювала власний соціальний проект «Наш квітучий край» до Міжнародного Дня Землі. У рамках проекту представники обласної організації партії «Наш край»  завітали до Веселинівської опорної школи і разом з персоналом закладу висадили саджанці троянд.

 

 

Теги: , День знань,