«Ми намагались не оминути увагою жодного першокласника», — Павло Бузінський

Представники Кривоозерської районної організації партії «Наш край» на чолі з головою Павлом Бузінським до Свята Знань готувалися не менше за школярів.

«Ми поставили за мету привітати якнайбільше наших маленьких земляків. Особливу увагу приділити першокласникам, для яких в цьому році відкривається новий етап у житті. Наші партійці збирали інформацію по всім навчальним закладам про кількість учнів, ретельно підбирали подарунки на згадку про важливу подію. Ми намагалися не оминути увагою жодного першокласника», — розповів голова Кривоозерської РПО Павло Бузінський.

Представники «Нашого краю» взяли участь у святкуванні Дня знань у восьми загальноосвітніх закладах району, привітали з початком навчання та вручили подарунки 60ти першокласникам, які в цьому році вперше сіли за парти.

«Хочеться побажати учням цікавого навчання, не втрачати бажання пізнавати нове. А ми, дорослі, зі свого боку зробимо все, щоб дитинство ваше було щасливим, навчання — цікавим, а небо над вами – мирним», — привітав школярів Павло Бузінський.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

 

 

 

 

Теги: День знань, , Павло Бузінський