Калейдоскоп із привітань і подарунків від «Нашого краю» для школярів Вітовщини

Додали яскравих фарб в палітру вражень від свята Першого дзвоника для школярів навчальних закладів Вітовщини члени районної організації партії «Наш край».

«На нашу думку, свято повинно бути обов’язково з подарунками. А подарувати можна і знання, і настрій, і враження. І чим на довше вони запам’ятаються нашим дітям, тим вони цінніші», — розповіла голова районної організації партії Тетяна Остафійчук.

Так, завдяки сприянню депутата районної ради від партії «Наш край» Сергія Сушка школярі у загальноосвітній школі села Українка насолоджуються обідами у відремонтованому харчоблоці.

Спортсмени Первомайської та Новосельської ЗОШ отримали у подарунок від Олексія Саділенко футбольні м’ячі, а організацію навчального процесу полегшить подарований депутатом у Засільську ЗОШ кольоровий принтер.

Василь Гусаров потурбувався про забезпечення продуктами харчування Шевченківської школи-інтернату.

Свої знання та творчість подарувала учням Благодатенської ЗОШ Наталя Василюха. Вона організувала та провела цікаві пізнавальні заходи для учнів.

Від Алли Шевченко учні Первомайської ЗОШ отримали у подарунок енциклопедію, яка допоможе їм при вивченні основних предметів.

А завдяки матеріальній допомозі від Юрія Духового вихованці дитячого садочку у селі Білозірка мають нові книжки і іграшки.

«Відчуття від того, що бачиш радість в дитячих очах, не можна ні з чим порівняти. Щира дитяча усмішка – найбільша нагорода та вдячність. Хочемо побажати нашим дітям зростати здоровими і мати якнайбільше приводів для сміху. А ми будемо всіляко цьому сприяти», — розповіли у Вітовській РПО.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

 

 

Теги: , День знань,