Спортивний інвентар до Дня знань від депутата обласної ради від «Нашого краю» Івана Чіпака

Іван Чіпак в своїй діяльності завжди сприяє розвитку молодіжного спорту на Казанківщині. Організація спартакіад, змагання, спонукання молоді до фізичного розвитку —  це, на думку депутата, безпосередня турбота про майбутнє нашого краю.

«Якщо ми хочемо мати майбутнє, ми маємо привчити наших дітей до здорового способу життя. Не гаджети, а спартакіади; не фаст-фуд, а підтягування; не безцільне вештання по вулицям, а спортзал. Більшість молоді зараз через недбале ставлення до свого фізичного здоров’я подекуди мають меншу витримку, ніж старше покоління. Тому в День знань завжди бажаю нашим школярам та студентам розумного ставлення до свого здоров’я та фізичного розвитку», — розповів Іван Чіпак.

Іван Чіпак разом з головою Казанківської районної організації партії «Наш край» завітали на Свято першого дзвоника у Казанківську ЗОШ №1 та Казанківський ліцей. Подарунком навчальним закладам від депутата обласної ради стала допомога в придбанні спортивного інвентаря.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

Теги: День знань, ,