Це рішення президента і нехай він відповідає за призначення, — Кормишкін про нового губернатора

Голова фракції партії «Наш край» в обласній раді Юрій Кормишкін висловив своє ставлення до кандидатури губернатора, призначеного президентом України.

«Коли президент Зеленський приїжджав в місто Миколаїв, він сказав  -запропонуйте кандидатуру на губернатора. Я думаю, що тоді повинні були сісти депутати обласної ради, міськради, громадська рада і обговорити кандидатуру. Але у нас в області, коли ми отримуємо губернатора свого, як Мерікова, Романчука, Круглова, Гаркушу, ми говоримо – «Все погано». А тепер, коли прийшов чужий, ми говоримо: «Ми проти». Я думаю це рішення президента, і нехай він відповідає за призначення», – висловив думку Кормишкін.

Також голова «Нашого краю» висловив припущення, що оцінка продуктивності роботи очільника області громадськістю не завжди залежить від його місця проживання до призначення.

«У нас до цього був Олексій Юрійович (Савченко – прим.) з Києва. Чи буде продуктивна робота людини, яка не знає проблем цієї області? Були губернатори, які знали проблеми. І все одно депутатський корпус та громадськість говорили, що це погані губернатори. Давайте, нехай прийде і тоді подивимось, як людина працює», – розповів Кормишкін.

Юрій Кормишкін зауважив, що не може визначити серед тих губернаторів, з якими працював, когось більш ефективного.

«Якщо проаналізувати роботу всіх депутатів Миколаївщини, з якими я працював, то вважаю, що кожен з них по-своєму багато зробив для області. Нікого з них я виділити не можу», – висловив думку голова «Нашого краю».

Теги: , новий губернатор, президент,