«Управління комунальним майном повинно бути в штаті облради, але правильно опрацьовано», – Юрій Кормишкін

Голова фракції партії «Наш край» в обласній раді Юрій Кормишкін бачить створення управління комунальним майном саме в штаті Миколаївської обласної ради, а не як окрему юридичну особу. При цьому він наголошує на необхідності затвердження Положення про діяльність управління майном комунальної власності саме таким чином, як його опрацювала тимчасова комісія з питань передачі майна, а не як пропонує голова облради. Про це він розповів журналістам під час позачергової сесії, яка відбулась 10 вересня.

«На сьогоднішній день в порядку денному стоїть питання про управління комунальним майном. Я знаю, що є дві думки. Перша — це повинна бути юрособа. Думка профільної комісії, що це повинно бути в складі апарату облради. Вікторії Вікторівни думка — щоб воно було в штаті. Позиція нашої фракції — щоб управління було в штаті обласної ради, але Положення має бути опрацьоване таким чином, як опрацювала його тимчасова комісія з передачі майна, а не так, як зробила Вікторія Вікторівна», — висловив думку Кормишкін.

Також Кормишкін розповів про своє бачення у вирішенні проблеми з кінотеатром «Іскра».

 «Я прихильник того, щоб на сьогоднішній день провести роботу обласним корпусом таким чином, щоб знайти інвестора, який може на місці «Іскри» побудувати, наприклад, такий розважальний комплекс як в Херсоні. Це було б доцільно і правильно разом з депутатським корпусом міськради залучити сюди інвестора», — висловив свою позицію Кормишкін.