«Лист моєму Захиснику». Акція від обласної організації партії «Наш край»

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України – свято, яке переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. Завдяки мужнім та відважним захисникам наша держава відстояла свою незалежність. Без перебільшення, День захисника України можна назвати одним з найважливіших для нас свят, адже ми черговий раз маємо змогу подякувати захисникам нашої неньки — України.

Український народ здавна надає особливої важливості цьому дню, адже він припадає на велике християнське свято – Покрову Пресвятої Богородиці, яка згодом стала покровителькою усього українського козацтва. Символічно, що День українського козацтва, День захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці відмічаються в один день – 14 жовтня.

Вірність Батьківщині, почуття патріотизму та відповідальності перед своєю країною переповнює всіх українців і в цей день прийнято дякувати захисникам, які поклали життя за нашу державу, а також тим, хто продовжує відстоювати нашу гідність та незалежність.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» оголошує акцію «Лист моєму Захиснику».

Мета заходу – залучити до участі в акції якомога більше жителів Миколаївщини задля висловлення вдячності воїнам, захоплення їх мужністю і героїзмом у роки збройної агресії проти України, привернення уваги до подвигів наших захисників.

До участі в акції запрошуються всі бажаючі.

Умови акції:

  • Написати лист – звернення до захисника, де буде зазначено, за що саме Ви вдячні йому і що йому бажаєте. Подяка може бути висловлена у формі вірша або особистого щирого звернення. Автор листа може вказати ім’я та прізвище адресата, можливе прикріплення фото захисника або звернення до нього. До листа можуть бути додані браслети, малюнки, обереги тощо, обов’язкова умова – вони повинні бути зроблені своїми руками.
  • Текст листа не повинен перевищувати однієї сторінки формату А4.
  • Надіслати лист в друкованому або сканованому форматі в Миколаївську обласну організацію політичної партії «Наш край» на електронну скриньку [email protected] або передати оригінали листів в районні/ міські організації політичної партії «Наш край».

Акція діє у період з 16 вересня по 10 жовтня 2019 року. Після 11 жовтня листи будуть розміщені на офіційній сторінці політичної партії «Наш край» та в соціальній мережі Facebook. Надіслані сканкопії листів будуть надруковані в обласній партійній газеті «Наш край. Миколаївщина».

Всі листи та подарунки будуть передані до зони бойових дій.

 

Теги: лист моєму захиснику,