«Основні напрямки життєдіяльності громади під загрозою», — «Наш край» вимагає термінового скликання сесії Снігурівської міської ради

Депутати від «Нашого краю» Снігурівської міської ради ОТГ направили звернення до міського голови Леоніда Голоблі з вимогою терміново ініціювати пленарне засідання міської ради. З дня перших виборів, які відбулися 30 червня 2019 року, міським головою була проведена лише одна сесія. Це, за словами депутатів, ставить під загрозу функціонування основних напрямків життєдіяльності громади.

«Вибори відбулися 30 червня. За більш ніж 2,5 місяці була проведена лише одна єдина сесія. Накопичилось багато життєво важливих питань для громади. Це і підготовка до опалювального сезону, і життєдіяльність шкіл, садків, лікарні. Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» направляємо підписи 1/3 депутатів та вимагаємо скликати та терміново провести сесію Снігурівської міської ради», — говориться у зверненні.

Нагадаємо, що Снігурівському міському голові Леоніду Голоблі не вдалося об’єднати депутатів новоствореної громади під час першої сесії, яка відбулась 16 липня. Не визначено плану дій подальшої роботи міської ради та життя громади, не визначені пріоритети, не вирішено питання по обранню секретаря ради. Як зазначив тоді голова Миколаївської обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін, який був присутній на сесії, така неконструктивна робота Леоніда Голоблі, неорганізованість дій можуть привести до виникнення додаткових проблемних питань  в громаді.

 

Теги: , ,