Акція «Долоня вдячності» від «Нашого краю»

6 жовтня 2019 року Україна святкує День працівників освіти, який у широких масах більш відомий як День учителя. Ще видатний філософ Тадеуш Котарбінський у свій час влучно зауважив: «Гарний вчитель може навчити інших навіть тому, чого сам не вміє.» Дійсно, учитель – це не тільки людина, яка вчить, це – мислитель, помічник та вірний друг.

Напередодні свята ми від усього серця хочемо привітати всіх працівників освіти з професійним святом та побажати міцного здоров’я, щоденної бадьорості, витримки, творчого потенціалу та завжди бути в гармонії з собою. Нехай кожен день буде насиченим, цікавим, веселим та по-своєму унікальним, а учні завжди будуть готовими до нових відкриттів.

З нагоди Дня працівників освіти Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» оголошує акцію під назвою «Долоня вдячності».

Мета акції – висловити слова подяки своїм вчителям та викладачам за їх клопітку працю, привернути увагу громадськості до важливості значення вкладу вчителя у життя кожної людини.

До участі в акції запрошуються всі бажаючі.

Умови участі в акції:

  • Намалювати свою долоню у зручний для Вас спосіб – просто обвести, або накреслити її, або скористатися нашим малюнком;
  • Всередині долоньки написати, за що саме Ви вдячні своїй першій вчительці, викладачу – предметнику, класному керівнику або вихователю;
  • Зробити фото своєї роботи та надіслати його в електронному (сканованому) вигляді до Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» на електронну скриньку [email protected].

Приєднатися до акції можна в період з 18 вересня по 5 жовтня 2019 року. 6 жовтня фото долонь з привітаннями будуть опубліковані на офіційній сторінці політичної партії «Наш край» та в соціальній мережі Facebook під хештегом #долонявдячності .

Вислови подяку своєму ВЧИТЕЛЮ!

 

 

Теги: День вчителя, Долоня вдячності,