«Наш край» вітає з Всеукраїнським днем дошкілля!

Вітаємо Вас з цим чудовим, прекрасним професійним святом! Ми даруємо Вам вдячні посмішки за щиру доброту, невичерпне терпіння, невтомну турботу! Це ж Ви теплими материнськими руками ніжно втираєте дрібні сльози діток, вміло пояснюєте їм правила дружби, задуваєте крихітні садна на колінах!

Це Ви, в тисячний раз перекладаючи ложку з лівої руки малюків в праву, даруєте їм ласкаві погляди й терпляче вчите! Ви вмієте перетворити дитячий садок в добру казку, повну цікавого і незвіданого!

Нехай по життю завжди нога в ногу з Вами йде чарівна весна! Стежина буде широкою, легкої і вдалою! Квітковими килимами хай стелиться під ногами везіння! І яскравою веселкою розкидається над Вашими головами щастя! Теплий дощик здоров’я змиє з душі втому, нудьгу й смуток!

Низький уклін за ласку, сердечність, турботу, уважність! Як багато чекають від Вас допитливі оченята, як дивляться кожен день з надією і розчуленням! Ви запалюєте полум’ям своєї творчості маленькі сердечка своїх вихованців!

Бажаємо Вам, наші шановні вихователі і нянечки, щоб множилася відрада, ділилася робота, додавалось натхнення і зменшувалась нудьга! Тіште, любіть, плекайте!

З повагою,
Миколаївська обласна партійна організація «Наш Край»

 

 

 

 

 

 

Теги: Всукраїнський день дошкілля,