«Ми особисто не знайомі і спілкування з ним ще не було», – Кормишкін про нового губернатора Миколаївщини

Депутат Миколаївської обласної ради, голова фракції «Наш край» Юрій Кормишкін заявив, що досі особисто не знайомий із новим головою ОДА Олександром Стадніком.

«Перед представленням нового очільника ОДА Максим Невінчаний у себе на сторінці у Фейсбук написав, що я зустрічався з Олександром Стадніком. Я прокоментував, що це чисто його фантазії і зустрічі не було. На сайті «Преступности Нет» кілька днів тому було написано, що їх джерела бачили, що я був в ресторані «Старгород» разом із очільником ОДА. Я з ним не зустрічався, на сьогоднішній день ми особисто не знайомі і спілкування у мене з ним ще не було», – наголосив Кормишкін.

Щодо перших кроків на посаді нового губернатора Миколаївщини, Кормишкін зазначив, що в найближчий час чекає від Стадніка виконання робіт на дорогах області.

«В першу чергу, в найближчий час, я чекаю, щоб проводились роботи на дорогах. Друге – виконання доручень і обіцянки президента Володимира Зеленського щодо запуску в жовтні регулярних авіарейсів з нашого аеропорту. І наступне, що бюджет, який ми будемо приймати на 2020 рік в обласній раді, буде спрямований на розвиток Миколаївської області, а не просто проїдання», – підсумував Юрій Кормишкін.

Теги: голова Миколаївської ОДА, ,