Фракція «Наш край» ініціювала будівництво спортивного містечка в Южноукраїнську. Вже відбулося відкриття футбольного поля.

Стадіон Южноукраїнської ЗОШ № 1 став майданчиком для реалізації запропонованого депутатами міської ради від «Нашого краю» проекту, який реалізується на умовах співфінансування з міського та обласного бюджетів. Вчора відбулося відкриття  оновленого спортивного поля зі штучним покриттям, на черзі – будівництво інших спортивних споруд.

«До кінця року поряд з футбольним полем змонтують майданчик для занять кросфітом. Буде таке собі спортивне містечко для силових й ігрових видів спорту. Приємно усвідомлювати, що саме наша фракція «Наш край» стала ініціатором впровадження будівництва цього спортмістечка у нашому Южноукраїнську. Дякую депутатам, хто ходить на сесії і намагається щось робити гарне в місті енергетиків», — розповів Євген Квасневський на своїй сторінці у соціальній мережі.

Директор Южноукраїнської ЗОШ № 1 Олександр Петренко під час відкриття футбольного поля  подякував всім причетним до відновлення спортивного життя на території закладу і зауважив, що процес відновлення спортивного обладнання на території школи зрушився з місця вперше за останні 15 років.

Нагадаємо, що у 2018 році, завдяки депутатам обласної ради від «Нашого краю»,  в районах області реалізовано 20 мікропроектів на загальну суму більше 4 мільйонів гривень.

Теги: , , Южноукраїнська ЗОШ № 1