«Лист моєму Захиснику». До обласної організації «Наш край» надійшло вже більше 200 листів та поробок

14 жовтня наша країна відзначає День захисника України – свято, яке переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. Завдяки мужнім та відважним захисникам наша держава відстояла свою незалежність. Без перебільшення, День захисника України можна назвати одним з найважливіших для нас свят, адже ми черговий раз маємо змогу подякувати захисникам нашої неньки — України.

Український народ здавна надає особливої важливості цьому дню, адже він припадає на велике християнське свято – Покрову Пресвятої Богородиці, яка згодом стала покровителькою усього українського козацтва. Символічно, що День українського козацтва, День захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці відмічаються в один день – 14 жовтня.

Вірність Батьківщині, почуття патріотизму та відповідальності перед своєю країною переповнює всіх українців і в цей день прийнято дякувати захисникам, які поклали життя за нашу державу, а також тим, хто продовжує відстоювати нашу гідність та незалежність.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» оголосила  акцію «Лист моєму Захиснику». До нас вже надійшло більше 200 листів та поробок, які будуть передані нашим воїнам на передову.

Марина Онищук, учениця 10 класу Новоолександрівської ЗОШ Єланецького р-ну одна з перших відгукнулася на нашу пропозицію та присвятила захисникам вірш.

 

 

Захиснику!

Тобі вклонюся низько,

За сон міцний мій, за моє життя!

Ти мужньо бережеш  свою Вітчизну

І не боїшся втратити життя…

 

Тобі не треба слава, обеліски,

Не приміряєш лаврових вінків.

Звання у тебе горде й урочисте.

Ти – Захисник! Герой усіх віків.

    

Тобі бажаю перемог великих,

І сили духу з часом не втрачать.

На тебе покладаємось і вірим,

Що нас, маленьких, будеш захищать.

Онищук Марина, учениця 10 класу Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Єланецького р-ну

 

Теги: , лист захиснику, Марина Онищук,