При підтримці «Нашого краю» в госпіталі ветеранів війни почне працювати апарат холтер

Традиційно, з нагоди Дня захисника України, представники «Нашого краю» завітали в гості до Миколаївського обласного госпіталю ветеранів війни – віддати шану тим, хто стояв на сторожі миру у часи Другої світової війни та тим, хто боронить Україну на сході зараз.

«Від імені голови «Нашого краю» Юрія Кормишкіна, від однопартійців, від себе особисто висловлюю вам всім подяку за вашу мужність. За те, що Миколаївщина живе під мирним небом. Ми не можемо залишати поза увагою такий медичний заклад, як госпіталь ветеранів, адже саме тут піклуються про ваше здоров’я. Тому і в цьому році ми відгукнулися на прохання керівництва госпіталю про зміцнення матеріально-технічної бази», — звернулась до присутніх депутат обласної ради від «Нашого краю» Олена Донченко.

Подарунком для медичного закладу став комп’ютерний комплекс, завдяки якому у госпіталі буде запущено холтеровську систему діагностики добових ЕКГ спостережень роботи серця та моніторинг артеріального тиску.

«Більшість наших пацієнтів мають порушення серцево-судинної системи. І до цього часу, щоб здійснити ці діагностичні дослідження, ми мали звертатися до інших лікарень, які мають таку можливість. Тепер, завдяки доукомплектації обладнання комп’ютерним комплексом, ми будемо проводити, при потребі, ці дослідження самі. Тому дякуємо «Нашому краю», Юрію Кормишкіну зокрема, за такий подарунок», — подякував керівник госпіталю Володимир Поточняк.

За рік лікування у стінах госпіталю проходить більше 5000 осіб. Всі вони отримують безоплатну медичну допомогу.

«Я приєднуюсь до привітань моїх колег. А також, користуючись нагодою, хотів би подякувати медичному персоналу госпіталю, які стоять на сторожі здоров’я наших захисників. Ваш медичний заклад може завжди розраховувати на нашу підтримку», — привітав присутніх депутат Миколаївської міської ради від «Нашого краю» В’ячеслав Карцев.

Ще одним подарунком присутнім став виступ колективів та солістів Миколаївської обласної філармонії, які створили святкову атмосферу.  Під час виступів виконавців присутні раділи і сумували, підспівували та щиро дякували за подарований настрій.

Нагадаємо, що в минулому році за ініціативи голови «Нашого краю» Юрія Кормишкіна партійці привітали ветеранів війни Миколаївщини з Днем захисника України  — госпіталю було передано 80 комплектів постільної білизни.

 

Теги: , Вячесла Карцев, госпіталь ветеранів війни, День захисника України, , ,