Оновлений «Наш край» розпочав підготовку до місцевих виборів з переобрання співголів та політради, – з’їзд

Напередодні місцевих виборів «Наш край» переобрав співголів та оновив лави для самостійної участі у виборах. Таке рішення ухвалив ХХV з’їзд партії, що відбувся у Києві.

Як зазначив співголова партії Олександр Мазурчак, на з’їзді було ухвалено рішення самостійно взяти участь у місцевих виборах; очиститися, суттєво оновивши партійні лави та обрати нових співголів, а також керівні органи партії.

«Ми – незалежна політична сила, яка самостійно візьме участь у місцевих виборах. Перед партією стоять нові завдання. Нами підготовлено низку нових ініціатив. Місцеві лідери, голови міст та ОТГ, досвідчені господарники та люди справи, які переважно є у лавах партії як ніколи потрібні своїм громадам. Ми посили своє представництво у Верховній Раді перед місцевими виборами: сьогодні нашу силу у парламенті представляють шість народних депутатів», – наголосив Олександр Мазурчак.

Один з кроків, за його словами, спрямованих на очищення партії, стало оновлення складу співголів, Центрального виконавчого комітету та Політради. Наступний крок – посилення партійного складу на місцях.

«Новими співголовами партії обрано народних депутатів Валерія Давиденка та Сергія Шахова. Окрім того було оновлено склад Центрального виконавчого комітету «Нашого краю» та Політради», – зазначив Олександр Мазурчак.

Також співголовами «Нашого краю» було переобрано Олександра Мазурчака та Антона Кіссе.

Таким чином, партію на сьогодні очолюють чотири співголови: Олександр Мазурчак, Валерій Давиденко, Антон Кіссе та Сергій Шахов.

З’їзд переобрав Олександра Мазурчака на посаду голови Центрального виконавчого комітету партії.

Як відомо, «Наш край» незмінно входить у групу лідерів на місцевих виборах. Партію представляють понад 4 тис. депутатів місцевих рад різних рівнів.