«Наш край» відправив на Схід країни більше 200 дитячих поробок та листів для захисників України

14 жовтня наша країна відзначала День захисника України – свято, яке переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів українців. Завдяки мужнім та відважним захисникам наша держава відстояла свою незалежність. Без перебільшення, День захисника України можна назвати одним з найважливіших для нас свят, адже ми черговий раз маємо змогу подякувати захисникам нашої неньки — України.

Вірність Батьківщині, почуття патріотизму та відповідальності перед своєю країною переповнює всіх українців і в цей день прийнято дякувати захисникам, які поклали життя за нашу державу, а також тим, хто продовжує відстоювати нашу гідність та незалежність.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» оголосила акцію «Лист моєму Захиснику».

«Для захисників, які місяцями знаходяться поза домівкою в екстремальних умовах головне – відчуття підтримки. До нас надійшло більше 200 листів і поробок. Для бійців ці листи – і моральна підтримка, і розуміння того, що в них вірять, їх чекають з перемогою. Ці дитячі звернення зігрівають в холодних бліндажах, додають впевненості у власних силах. Тому ми і оголосили цю акцію, і передамо ці листи з волонтерами до адресатів», — розповіла організатор акції Юлія Рой.

В обласній організації партії розповідають, що листи «летіли» з різних районів Миколаївщини- Новоодеського, Казанківського, Очаківського, Єланецького, Кривоозерського, Миколаївського, Врадіївського. Тепер з волонтерами вони будуть передані в зону бойових дій.

Дякуємо всім, хто долучився до акції. Дякуємо захисникам за мирне небо над Миколаївщиною, повертайтесь живими!

 

 

 

 

Теги: захисники України, лист моєму захиснику, ,