«Наш край» вітає Хасана Гемаєва з Днем народження

Сьогодні свій День народження святкує депутат Миколаївської обласної ради Хасан Гемаєв

«Наш Край» вітає Хасана Зубайовича зі святом.

Весь ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків. На Миколаївщині ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, яка користується авторитетом і повагою. За вашими плечима – багатолітня праця, досвід і визнання. Роки депутатської роботи окреслені активною працею, небайдужістю, умінням відстоювати принципову позицію. Хай і надалі буде плідною ваша нелегка праця. Ми пишаємося, що працюємо з вами в одній команді.

Тож, прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Нехай постійними супутниками у житті будуть мир і злагода у душі, у серці – доброта, а у справах – мудрість і виваженість. Нехай доля буде завжди прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Нехай у вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а любов, що ви віддаєте людям, повернеться до Вас сторицею.

Від усього серця бажаємо міцного здоров’я, невичерпності життєвих сил, натхнення та наснаги у здійсненні великих звершень на благо нашої Миколаївщини та України.

З повагою,

Миколаївська обласна партійна організація «Наш Край»

 

Теги: ,