Жителі села Гойдаї на Кривоозерщині висловили подяку Юрію Кормишкіну

    227 тисяч гривень на ремонт покрівлі та заміну вікон і дверей отримав Гойдаївський сільський будинок культури Кривоозерського району при підтримці депутата обласної ради, голови обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна.

Сільський будинок культури в селі Гойдаї Кривоозерського району –  центр дозвілля і культури і для місцевої малечі, і для дорослого населення. Тут функціонують драматичні гуртки – дитячий і дорослий, хореографічний гурток, клуб вихідного дня. Клуб побудовано у 1961 році, а ремонтувався він востаннє за радянських часів.

«Я скільки працюю, ми робили тільки косметичні ремонти – підбілити, підфарбувати. Дах дірявий, вікна «сифонили» – і нікому до цього стільки років не було діла. Скільки ми не просили – результатів не було. Під кураторством Юрія Анатолійовича ми написали і подали в обласну адміністрацію три мікропроекти, два з них успішно захистили і невдовзі отримаємо на їх реалізацію 227 тисяч гривен», — розповіла завідуюча будинком культури Людмила Сорока.

За ці кошти в  будівлі клуба буде поміняно двері і вікна і відремонтовано дах. На черзі – захист ще одного мікропроекта, кошти від якого підуть на внутрішні ремонтні роботи.

«Інколи люди навіть не підозрюють, що можна покращувати умови життя у своїх селах за рахунок захисту таких проектів. І тому вони вдячні Юрію Кормишкіну, що він підказав, навчив і супроводжував ці мікропроекти від ідеї до реалізації. І хоча він не депутат по нашому округу, не може пройти осторонь, коли просять про допомогу», — розповів голова районної організації партії «Наш край» Павло Бузінський.

Жителі села Гойдаї висловили подяку голові обласної організації партії «Наш край» за допомогу у поданні та реалізації мікропроектів.

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

 

 

 

 

Теги: