У Врадіївському районі розпочала роботу громадська приймальня партії «Наш край»

14 листопада у Врадіївському районі відбулось відкриття офісу партії «Наш край», а разом з тим розпочала роботу громадська приймальня. Це вже тринадцята в області приймальня, яка буде постійно функціонувати та надавати консультації жителям району. Як відзначили голова Врадіївської районної організації партії «Наш край» Антоніна Цимбал та голова депутатської фракції партії «Наш край» у Врадіївській районній раді Ігор Сало, відкриття офісу партії буде сприяти пізнаваності партії та більш продуктивній співпраці з жителями району.

 «Партійна організація в районі працює вже не перший рік. Наші партійці небайдужі, намагаються ініціювати та втілювати позитивні зміни. Відкриття партійного офісу підвищить ефективність роботи організації. Адже тепер ми маємо приймальню, до якої наші виборці зможуть прийти із зверненням, звернутись за допомогою», — розповіла Антоніна Цимбал.

Офіс Врадіївської районної партійної організації «Наш край» знаходиться за адресою: смт. Врадіївка, вул.Героїв Врадіївщини, буд.89-Б.

В «Нашому краї» впевнені, що чим ближче відбуватиметься комунікація з виборцями, тим ефективнішою буде робота партії.

«Ми працюємо вже п’ятий рік. За цей час нам вдалося зібрати команду однодумців, розширити ряди депутатського представництва, впровадити ряд соціально важливих проектів. Ефективність нашої роботи полягає і в тому, що «Наш край» намагається бути якомога ближчим до людей. Офіси партії в районах дають можливість оперативного реагування на проблемні питання, здійснення моніторингу та реалізацію саме тих проектів, які будуть максимально корисними для окремого села, району, міста. Наш принцип полягає в тому, що від благополуччя та добробуту малих населених пунктів, залежить добробут та благополуччя країни в цілому», — зазначають в «Нашому краї».

 

 

Теги: , , офіс