«Наш край» долучився до нагородження кращих студентів міста

Депутати Миколаївської міської ради від партії «Наш край» В’ячеслав Карцев та Сергій Мотуз нагородили активну та талановиту молодь міста стипендіями Миколаївського міського голови та Миколаївської міської ради.

Цьогоріч відзначено 88 студентів, як стало відомо, дехто з них грошову винагороду отримує уже вдруге за свої досягнення.

«Уже стало гарною традицією в переддень святкування Дня студента відзначати кращу молодь міста стипендіями міського голови та міської ради. Ми пишаємось тим, що свого часу долучилися до заснування такого проєкту, визначивши пріоритетами підтримку студентства, підтримку навчання, громадянської позиції та бажання молоді бути активними учасниками життя рідного міста. Приємно нам і бачити поряд з собою в міській раді, в бізнесі тих студентів, яких відзначали 18 років тому. Життя дуже стрімке тож бажаємо кожному з вас бути вартими свого міста, його історії та його майбутнього. З Днем студента та вітаємо з відзнакою»,- зазначили депутати, вручивши окремі подарунки від партії «Наш край».

Стипендія міського голови була заснована в 2001 році з метою підтримки і розвитку талановитої молоді за значні успіхи в навчанні, участь у економічному, соціальному і культурному розвитку міста, створення позитивного іміджу Миколаєва на всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Теги: , , , , стипендия городского голові