Проект «Оберіг захиснику Вітчизни»

Новорічні свята – період чудес, радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Кажуть, що Новий рік – це нова, яскравіша сторінка життя, це – період нових звершень. Новорічні святкування також асоціюються у нас зі сміхом та веселощами, листами. Це час див, коли кожен з нас може зробити добру справу.

Вже шостий рік поспіль захисники на Сході України захищають нас і щодня ризикують своїм здоров’ям та життям. На жаль, цього року, як і шість попередніх, вони не мають змогу зустрічати новорічні свята в сімейному колі, відчувати те тепло та затишок, яких вони заслуговують. Проте, всі ми розуміємо, як би сильно їм цього хотілося. Саме тому ми вважаємо, що настала наша черга проявити до наших воїнів увагу, розділити з ними тепло наших сердець.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» пропонує кожному долучитися до проекту «Оберіг захиснику Вітчизни», де кожен житель Миколаївщини зможе зробити добру справу – привітати наших воїнів-захисників з Новим роком та Різдвом Христовим, а саме – створити обереги для них.

Мета проекту – привітати воїнів із наступаючими новорічними та різдвяними святами, залучивши до участі якомога більшу кількість жителів Миколаївщини, висловити вдячність за мужність солдатів у відстоюванні українських державницьких позицій, проявити повагу до воїнів, які відстоюють гідність України.

До участі в проекті запрошуються всі бажаючі.

Умови участі в проекті:

  • зробити поробку своїми руками – головна умова проекту. Куплені подарунки – не найкраща ідея, адже вони не передають тепла та любові, як власноруч зроблені в домашніх умовах. Це можуть бути фенечки, браслети, вишиті власноруч вишиванки та рушники, іграшки-обереги, ляльки-мотанки, підкови тощо;
  • принести вироби ручної роботи до місцевої організації політичної партії «Наш край» у вашому місті, районі.

 

Долучитися до участі в проекті можна в період з 20 листопада до 20 грудня 2019 року. Фотозвіт отриманих поробок буде опублікований на офіційній сторінці політичної партії «Наш край» та в соціальній мережі Facebook.

Усі зібрані поробки, як символічні привітання зі святами, будуть передані волонтерами  до зони бойових дій.