«Зігрій теплом кожну дитину!» Обласна організація політичної партії «НАШ КРАЙ» оголосила початок благодійної акції до Дня Святого Миколая

Стартувала щорічна благодійна акція обласної організації партії «Наш край» «Зігрій теплом кожну дитину». 19 грудня — День Святого Миколая. Разом з Миколаєм приходять справжні дива. Це свято люблять не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені під подушкою. Діти вірять в Миколая, чекають його приходу, пишуть листи з побажаннями. Радість очікування жаданого подарунка не порівнянна ні з чим для дитини. Однак є діти, яких життя позбавило радості сімейного кола. Але вони також, як і інші, вірять в дива та чекають на здійснення мрій.

І стало вже доброю традицією саме у день Святого Миколая дарувати свято сиротам та знедоленим дітям, здійснюючи їх мрії.

На жаль, не всі мрії ми можемо здійснити. Наприклад, ми не здатні подарувати здоров’я. Проте, ми віримо, що справжнє  щире бажання дитини, яке «магічним» чином здійснюється добрими людьми, може змінити її життя.

Миколаївська обласна організація політичної партії «Наш край» вже третій рік поспіль  запрошує прийняти участь у проекті «Зігрій теплом кожну дитину!» та спробувати стати чарівником, здійснивши дитячі мрії.

Ми хочемо приділити увагу та подарувати тепло сердець дітям, які позбавлені батьківської опіки, інвалідам та соціально — незахищеним категоріям дітей.

Наші партійці починають збір листів від кожної такої дитини з бажаннями отримання подарунка (іграшки) від Святого Миколая.

Запрошуємо всіх наших депутатів, активістів, прихильників партії, всіх небайдужих мешканців для відвідування і вручення святкових подарунків, солодощів для дітей за місцем проживання діток зазначених категорій. Списки дітей та листи з їх побажаннями будуть знаходитись у керівників районних партійних організацій.

Відчуйте себе чарівником – подаруйте дитині казку!

 

 

Теги: ,