За ініціативою Кормишкіна невикористані 4,5 млн. грн департаменту соцзахисту можуть направити на допомогу важкохворим дітям

Неосвоєні 4,5 мільйона гривень департаментом соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації можуть бути направлені на допомогу в лікуванні важкохворим дітям. Саме таку пропозицію озвучив голова постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села, голова фракції партії «Наш край» в обласній раді Юрій Кормишкін.

«У нас на сьогоднішній день в Миколаївській обласні дитячій лікарні дуже багато є хворих дітей. Ми завтра на сесії затвердимо цей порядок і департамент зможе освоїти ці кошти вже до кінця 2019 року», – зазначив Кормишкін.

Окрім того, у зв’язку з тим, що ліміт матеріальної допомоги у розмірі 100 тис. грн на одну дитину на сьогоднішній день недостатній для лікування тяжких хвороб, було запропоновано збільшити його до 500 тис. грн.

Згідно звіту директора департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації Оксани Єльчієвої у департаменті соціального захисту на залишку 4,5 млн. гривень, які досі не були використані на фінансування Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота».

Теги: , програма турбота,