«Якщо «Нібулон» готовий внести 10% від свого інвестиційного проекту на розвиток мікрорайону, я за!» — Кормишкін

Свою позицію щодо будівництва «Нібулоном» перевантажувального терміналу в Матвїївці висловив на своїй сторінці в соціальній мережі  голова обласної організації  партії «Наш край», депутат обласної ради Юрій Кормишкін.

«Вже не новина, що «Нібулон» будуватиме в Матвіївці перевантажувальний термінал. Знаю, що багатьом це не подобається, але, як поки ще глава комісії з питань АПК і людина, у якої в Матвіївці є бізнес, озвучу свою позицію. Наша країна ніколи не стане успішною, якщо ми не будемо її розвивати. Верховна Рада скасувала обов’язковий пайовий внесок при будівництві об’єктів з 2021 року. Але, якщо «Нібулон» готовий внести 10% від свого інвестиційного проекту на розвиток мікрорайону, я за!» — озвучив свою позицію Кормишкін.

Депутат розповів, що не вбачає нічого поганого в цьому, якщо інфраструктура Матвіївки буде розвиватися і миколаївці отримають нові робочі місця. Крім того, це сприятиме розвантаженню доріг в обласному центрі.

«Як мінімум, наявність терміналу розвантажить дороги міста Миколаєва від великих вантажівок. Сьогодні у нас не так багато бізнесменів, готових серйозно інвестувати в регіон. Олексій Опанасович один з них. І якби в нашому уряді було більше людей з підходом до роботи, як у Вадатурського, то можливо наша країна розвивалася б, а не розвалювалася», — резюмував Кормишкін.

Теги: , Нібулон,