Депутат обласної ради від «Нашого краю» Андрій Закусілов продовжує підтримувати традицію благодійних обідів

В Снігурівській районній організації Червоного Хреста відбувся черговий благодійний обід для людей похилого віку, інвалідів, малозабезпечених  та сімей, що опинилися у скрутних життєвих ситуаціях.

«Обіди в нас традиційні. Для багатьох наших підопічних  — це чи не єдина можливість хоч іноді зігрітись теплом смачної домашньої їжі. Андрій Миколайович вже протягом трьох років доставляє нам ці обіди. Крім того, готує продуктові набори для адресної допомоги», — розповіла голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Баніт.

Щоразу обіди отримують не менше тридцяти жителів Снігурівки, які знаходяться під опікою Червоного Хреста.

«За три роки нашої співпраці Андрій Закусілов ніколи не відмовив, коли ми звертаємося за допомогою. Це стосується не тільки благодійних обідів, але й допомоги окремим жителям Снігурівки. Якщо, навіть, сам не може допомогти, шукає шляхи, як вирішити проблему», — розповіла Тетяна Арсентіївна.

Нагадаємо, що депутат Миколаївської обласної ради, голова Снігурівської районної партійної організації «Наш край» Андрій Закусілов удостоєний вищої нагороди товариства Червоного Хреста України «Почесний знак» за благодійну діяльність і проявлене милосердя. Цю нагороду йому вручили з нагоди 100-річчя діяльності організації.

Теги: , благодійні обіди, , Червоний Хрест