Первомайська школа Вітовського району долучилася до новорічного проекту «Нашого краю» «Оберіг захиснику Вітчизни»

Миколаївська обласна організація партії «Наш край» оголосила новорічний проект «Оберіг захиснику Вітчизни». Кожен житель Миколаївщини може зробити добру справу – привітати наших воїнів-захисників з Новим роком та Різдвом Христовим, а саме – створити обереги для них.

 

«Вже шостий рік поспіль захисники на Сході України відстоюють мир та цілісність нашої країни. На жаль, цього року, як і попередні п’ять, вони не мають змоги зустрічати новорічні свята в сімейному колі, відчувати те тепло та затишок, яких вони заслуговують. Проте, всі ми розуміємо, як би сильно їм цього хотілося. Саме тому ми вважаємо, що настала наша черга творити новорічні дива», — розповідають організатори проекту.

 

Учні Первомайської опорної школи Вітовського району долучилися до участі в проекті. В посилки діти вклали всю вдячність і шану захисникам України. Обереги, новорічні поробки, листи, продукти – все це було передано школярами голові районної організації партії «Наш край» Олексію Саділенко.

 

«Це гідний внесок вашого колективу в наближення миру. Ваші подарунки – вони від усього серця, від чистих намірів. Воїни їх отримають – вони їх зігріють, будуть для них оберегом. Воїни згадають мирне життя, свої сім’ї, своїх дітей, батьків. Я дуже дякую вам, кожному з вас. Дякую вам», — подякував учням Олексій Саділенко.

 

Під час передачі подарунків захисникам учениця 11 класу Єва Десятник зачитала вірш, присвячений захисникам. Його також доклали до листів.

Всі листи, подарунки, обереги будуть доставлені «Волонтерами Снігурівщини», які відправляться на Схід України саме на Новий рік. У вас є ще час приєднатися до проекту і підтримати наших солдат, передавши для них подарунки. З подарунками та пропозиціями звертайтесь до місцевих організацій партії «Наш край» у вашому районі.