Перемога на виборах Веснянської ОТГ. 86% мандатів від загального складу ради

 

«Наш край» переміг на виборах до Веснянської ОТГ. Практично 100% попадання. З 20 заявлених кандидатів перемогу отримали 19 висуванців від партії «Наш край», а це 86 % від загального складу ради. Окрім «Нашого краю» до ради проходять тільки 2 самовисуванці та 1 кандидат від партії «Слуга народу». Партія «Батьківщина» проходить тільки в одну з рад, отримавши всього 3 мандата. Про це розповів голова Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Кормишкін.

«Ми вкотре пройшли перевірку на довіру виборців, за що я хочу подякувати всій нашій команді, яка протягом чотирьох років невпинно працює для розвитку рідного краю. Ця перемога – велика відповідальність, яку, впевнений, ми з честю пронесемо протягом всієї каденції. Я вдячний усім нашим кандидатам за чесну боротьбу – ваші справи та досвід господарників були кращими будь-якої агітації», — привітав команду Юрій Кормишкін.

Окремо подякував очільник партії в області жителям Дорошівської ОТГ за те, що прийшли на вибори. Кормишкін відзначив, що 30% явки – це, можливо, не так багато, але цього вистачило для того, щоб стати більшою громадою. «Наш край» здобув третину депутатських мандатів.

«Я вітаю в нашій команді обраних депутатів. Гарної вам служби, шановні депутати. І дякую, шановні дорошівці, за довіру «Нашому краю». Це були останні місцеві вибори в цьому році для Миколаївщини. З чим всіх і вітаю. Виснажливим був рік – практично не було перерви між виборчими кампаніями: місцеві, президентські, знову місцеві, парламентські і перші місцеві. Багато хто не витримав такого виборчого марафону. На цих, останніх місцевих виборах, які відбулись 22 грудня, всього взяли участь три політичні сили: «Наш край», «Слуга народу» та «Батьківщина», що свідчить про значне політичне послаблення активності та працездатності багатьох партій на місцевому рівні. Можу тільки припустити, що стало причиною небажання брати участь у виборах: тиск з боку влади чи страх відстоювати інтереси своїх виборців на противагу пропрезидентській силі? Думаю, що відповіді на ці питання залишаться риторичними, а виборці зроблять відповідні висновки на майбутнє»,  — наголосив Кормишкін.

Юрій Кормишкін розповів, що «Наш край» здобув перемогу і вкотре довів — вміє працювати не тільки на виборах, а й після них. Саме тому ряди представництва депутатів в місцевих радах тільки зростають. Також голова партії повідомив, що «Наш край» залишився №1 в області по кількості депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад.

«Так і продовжимо працювати! Попереду вибори-2020. І жодні тиски, наклепи чи погрози не змусять нас зрадити довіру наших виборців, як це зробили інші політичні сили. Ще раз усім вдячний. Успіхів та сили. Продовжуємо працювати задля розвитку рідного краю!» — підсумував Кормишкін.