«Наш край» переміг у Миколаївській області на виборах в ОТГ, обігнавши «Слугу народу»

Партія «Наш край» перемогла на виборах в ОТГ у Миколаївській області, які відбулися 22 грудня.

«Наш край» здобув загалом 22 мандати за результатами виборів до двох ОТГ (Веснянської та Дорошівської сільських об’єднаних громад). З них 19 депутатів від партії пройшли до Веснянської сільської ради ОТГ та 3 до Дорошівської. Участі у виборах до Мішково-Погорілівської сільської ради партія «Наш край» не брала.

На другому місці у загальному заліку в області «Слуга народу» – 21 мандат. Самовисуванці здобули 11 мандатів, «Батьківщина» – 3.

«Окремо хотілося б звернутись до представників партії «Слуга народу» в Миколаївській області. Шановні, це були ваші перші вибори і ви їх програли, незважаючи на перемогу на окремих округах. Ті методи, які ви застосовували проти опонентів – ваше обличчя. Ви не поважаєте своїх виборців. Вважаю, що порушення правил «дня тиші», виготовлення брехливих листівок, наклепи та багато іншого – це страх вести чесну боротьбу з сильними опонентами: не маніпуляціями, а справами. Запам’ятайте, хайпу більше не буде. Місцеві вибори – це не президентська кампанія. Тут люди всіх бачать і знають, і спитають, якщо щось піде не так. Вчіться працювати. Час спуститися на землю», — зазначив Юрій Кормишкін.

Також голова «Нашого краю» подякував виборцям за довіру і підтримку.

«Для нас є дуже важливою підтримка наших виборців. Ми щиро дякуємо всім, хто віддав за нашу команду свій голос. Будемо і надалі працювати для розвитку рідного краю», — сказав голова «Нашого краю».

22 грудня 2019 р. відбулися перші місцеві вибори в об’єднані територіальні громади у 86 ОТГ (69 сільських, 16 селищних, 1 міської) у 21 області України, а додаткові місцеві вибори – у 33 ОТГ (20 сільських, 13 селищних) у 17 областях України.

У Миколаївській області відбулися перші вибори у Мішково-Погорілівській та Веснянській сільських ОТГ, а також додаткові у Дорошівській сільській об’єднаній громаді.

Теги: веснянська отг, Дорошівська отг, мішково-погорілівська отг, перші вибори в отг