«Наш край» домігся ремонту Ольшанського Будинку культури

За підтримки фракції партії «Наш край»  Ольшанської селищної ради ОТГ здійснено ремонт Ольшанського Будинку культури.

На впровадження енергозберігаючих технологій, ремонт приміщень для гурткової роботи та спортивної зали місцевою радою ОТГ Миколаївського району виділено 5,5 млн. гривень. Як зазначає голова фракції «Наш край» в Ольшанській селищній раді Олександр Білий, дане питання депутати тримали на особистому контролі з моменту ініціативи до завершення ремонтних робіт.

«Будинок культури в Ольшанському – осередок культурного та громадського життя і для дорослих, і для дітей. Завдяки проведеним роботам, ми можемо реалізувати плани щодо відкриття нових гуртків. Особливо радує нас оновлена спортивна зала. Тепер наші спортсмени матимуть достойні умови для тренувань –комфортні роздягальні, душові»,  — розповів директор Будинку культури, депутат селищної ради від партії «Наш край» Олександр Білий.

Також в Будинку культури тепер відкриється довгоочікуваний гурток з шахів. І тому доречним став подарунок від «Нашого краю» — шахова дошка.

«Наш край» завжди підтримує ініціативи з розвитку культури та молодіжного спорту в області. Ми вболіваємо за те, щоб наші діти всебічно розвивалися та вміли організувати своє дозвілля. Тому з радістю приєднуємося до привітань з нагоди такого масштабного оновлення. Хочемо побажати вам легких починань, вашим вихованцям досягнень та перемог», — звернувся до присутніх голова Миколаївської районної організації політичної партії «Наш край» Андрій Добровольский.

Партія в шахи в оновленій залі стала логічним завершенням відкриття. «Наш край» бажає жителям Ольшанського подальшого розвитку в галузях спорту та культури.