«Наш край» привітав дітей Сухоєланецької ОТГ з прийдешнім святом

Напередодні Нового року представники Новоодеської районної організації політичної партії «Наш край» на чолі з головою Віталієм Крикливенко завітали до школярів Сухоєланецької ОТГ з привітаннями та подарунками.

Разом з учнями та вчителями Сухоєланецької школи «нашекраївці» відкрили святкову ялинку. А подарунком від голови обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна стало акустичне обладнання, для того, щоб свята проходили ще яскравіше та веселіше.

«Новий Рік – свято, коли збуваються мрії. І ми знаємо, як ви мріяли про сучасне музичне обладнання. Адже ваша школа – це центр культури і розваг для дітей. Юрій Анатолійович з радістю відгукнувся на пропозицію здійснити вашу мрію. Тепер ваші свята стануть ще яскравішими та веселішими. Вітаємо вас всіх з прийдешнім Новим Роком. Хай збуваються мрії», — привітав присутніх Віталій Крикливенко.

Молодші школярі Новошмидтівської школи також раділи гостям та подарункам від членів партії «Наш край» Сергія та Дениса Торопенків, які постійно приділяють увагу реалізації соціальних проектів в районі.

Нагадаємо, що в цьому році в рамках реалізації власного проекту Миколаївської обласної організації партії «Наш край» «Зігрій теплом кожну дитину» більше 10 тис. дітей Миколаївщини отримали новорічні подарунки та щирі вітання від представників «Нашого краю».

 

 

Теги: Віталій Крикливенко, , , , Новошмідтівська школа, Сергій Торопенко, Сухоєланецька ОТг,