«Ми станемо тільки сильнішими», — Юрій Кормишкін привітав Миколаївщину з Різдвяними святами

Голова Миколаївської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Кормишкін привітав жителів Миколаївської області з прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим. Свої побажання генеральний директор ТОВ СП «ПАЕК» написав на сторінці у Фейсбуці.

«Немає нічого кращого усвідомлювати, що прожив ще один рік не дарма. Минулий 2019-й круто змінив життя багатьох людей, і без сумніву залишить значний відбиток в нашій пам’яті. Він приніс нам багато світлих днів і приводів для радості, але також були моменти, які серйозно змінювали і вчили нас терпінню, мудрості і розсудливості», — написав Кормишкін.

Він подякував кожному члену своєї команди та побажав жителям Миколаївської області цілеспрямованості і, щоб ніщо не ставало перешкодою на шляху до розвитку регіону.

«Напередодні Нового року та Різдва я хочу подякувати абсолютно кожному з ким довелося потрудитися і тим, хто був поруч, не дивлячись на ні на що. Тим людям, з якими я пліч-о-пліч тримаюсь вже кілька років, та з якими працюю на розвиток рідного краю – Миколаївської області. Вдячний команді політичної партії «Наш край», що попри все ви намагаєтеся розвивати Миколаївщину, захищаєте інтереси громади та завжди допомагаєте людям, покладаючи на це свій час, знання та силу. Дорожу тими членами команди, хто не зраджує нашим поглядам та в будь-якому вирі подій залишається гідною людиною. Впевнений, що не раз ще на нашу долю випадуть нелегкі справи, але вірю, що в майбутньому ми станемо тільки сильнішими! Вдячний колективу ТОВ СП «ПАЕК» за щоденну самовіддану працю, за той шалений розвиток, який ми маємо на сьогоднішній день. Завдяки кожному з вас ми займаємо перші сходинки в аграрному секторі України! Вдячний журналістам нашої медіакомпанії! Саме на таких порядних людях, як ви, сьогодні тримається наше громадянське суспільство. Безмежно вдячний своїй коханій дружині Тетяні та донечкам! Ви — найбільший мій скарб, саме ви кожен день робите мене щасливим. Цей рік зробив мене ще більш відповідальним перед своєю родиною, адже він подарував мені ще одну чарівну донечку і будучи батьком чотирьох принцес, я вважаю себе найщасливішою людиною у світі. Такі радісні події щоразу надихають мене на ще більші перемоги! Бажаю всім нам у ці святкові дні з натхненням дивитись у майбутній 2020 рік! Нехай кожен з нас зустріне його у колі найрідніших та найближчих людей, тому що саме вони – ті, від кого заряджаємось енергією для високих звершень. Бажаю цілеспрямованості і, щоб ніщо не ставало перешкодою на нашому шляху. З Новим роком!», — зазначив Юрій Кормишкін.

Теги: , , ,