«Наш край» привітав Первомайську опорну школу Вітовського району з ювілеєм

Первомайська опорна школа Вітовського району відзначила 55-річний ювілей. Представники районної організації політичної партії «Наш край» завітали  на урочистості з привітаннями та подарунками.

Вітання, яскравий концерт, подарунки.  Ювілей школи залишиться у серцях колективу і гостей приємним спогадом. Одна з найкращих  шкіл району поєднує в своїй роботі глибокі традиції та найсучасніші новації. З привітаннями до присутніх звернувся голова Вітовської районної організації партії «Наш край», давній добрий друг закладу освіти Олексій Саділенко.

        «Мені завжди приємно приходити у гості до вашої шкільної родини. Скажу відверто, заклад такого рівня рідко зустрінеш в обласному центрі. А ваш колектив на чолі зі Світланою Вікторівною прикладає максимум зусиль, щоб діти Первомайської громади навчалися в найкращих умовах і мали міцну базу знань. Від голови обласної організації партії «Наш край» Юрія Кормишкіна, від себе особисто вітаємо вас. Нехай в стінах цього закладу кожен зможе розкрити свій талант і показати свої здібності. Нехай діти отримають вірні знання і захоплююче дозвілля. Нехай всі вчителі будуть шановані і успішні в своїй діяльності. Бажаю всім міцного здоров’я і великого успіху», — привітав Олексій Саділенко.

Крім щирих вітань Олексій Саділенко презентував подарунок навчальному закладу від «Нашого краю».

Нагадаємо, що керівник обласної організації партії «Наш край» у Миколаївській області Юрій Кормишкін визначив одним з пріоритетів своєї роботи та роботи партії на 2019 рік – підтримку і реалізацію проектів у сферах освіти і охорони здоров’я. Відповідне рішення було прийняте на всіх рівнях, починаючи з організацій партії, представлених в ОТГ, закінчуючи містами обласного підпорядкування.

 

 

 

Теги: , , Первомайська школа