Голова Вітовської районної організації партії «Наш край» Олексій Саділенко взяв участь у виїзному прийомі громадян у Первомайській селищній раді

Збереження відділення «Укрпошти», ремонт покрівлі Будинку Культури, придбання копіювальної техніки для бібліотеки – під час прийому були заслухані та розглянуті звернення як від закладів селища, так і від окремих громадян.

Житель селища Анатолій Гусан звернувся від імені всієї громади до Олексія Саділенка з питанням збереження відділення для Укрпошти, яке опинилося під загрозою закриття. Адже, крім поштових послуг, у відділенні приймають комунальні платежі, можна здійснити підписку на періодичні видання. У зверненні йдеться, що особливо цим занепокоєнні жителі громади старшого віку.

Директор Первомайського будинку культури  Микола Левківський  звернувся з проблемою ремонту покрівлі та оновлення матеріально-технічної бази закладу культури. Також під час розмови було обговорено  питання про проведення молодіжного фестивалю «Засільські зорі», якому цьому році виповнюється 15 років. Організатори попросили посприяти фінансуванню заходу та допомогу в орендуванні сцени.

Завідуюча Первомайською бібліотекою-філією Алла Шевченко звернулася з питанням придбання копіювальної техніки та заміни вхідних дверей у бібліотеці.

Були заслухані звернення від окремих громадян. Стосувалися вони питань призначення пенсій, ремонту та освітленню вулиць.

У рамках виїзного засідання також оглянуто будинок культури, бібліотеку, лікарню,  дошкільний навчальний заклад та міст у селищі, який потребує термінового ремонту.

Для вирішення питань депутатом Вітовської районної ради, головою районної організації партії «Наш край» Олексієм Саділенко надані  роз’яснення під час спілкування та підготовлені депутатські звернення до керівництва району для з’ясування ситуації по проблемам, що озвучені та для подальшого їх вирішення.

 

 

 

Теги: виїзний прийом, Вытовський район, , Олексый садыленко