Громада – це коли разом. «Наш край» в Снігурівці продовжує роботу над проектом «Здорова нація»


         Команда «Нашого краю» разом з колективом вчителів та учнів втілює соціальний проект «Здорова нація» на території Снігурівської опорної ЗОШ № 4.
На сьогодні на пришкільній території встановлено спортивний комплекс «ВОРКАУТ», який включає в себе обладнання для тренування на турніках, брусах та шведських стінках. Допомогу технікою, обладнанням та матеріалами надали Ігор Бульба (депутат районної ради, фракція «Наш край») та Олександр Кожанов (депутат міської ради, фракція «Наш край»).

«В цій школі навчався я, тепер навчаються мої діти, треба вкладати кошти, сили і час в молодь вже сьогодні, якщо завтра ми хочемо жити в сильній, стабільній і заможній Україні. Залучатися до роботи заради громади повинно якнайбільше людей, які мають зрозуміти: місцева влада – це вони самі. І їм, а не комусь іншому, вирішувати, куди і як витрачати спільний бюджет, їм будувати добробут та довіру у власному селі чи місті», — висловив свою позицію щодо надання допомоги Ігор Бульба.

Позицію однопартійця поділяє і Олександр Кожанов.

«Спільна реалізація таких ідей змінює громаду, зближує людей, сприяє впровадженню конкурентоспроможних проектів, нових стратегій, започатковує партнерські стосунки. Не треба чекати, поки хтось прийде і зробить для нас, а потрібно самим брати ініціативу в свої руки і працювати на результат», — розповів Олександр Кожанов.

Нагадуємо, що це один з 20 проектів, які в 2019-2020 році реалізує команда «Нашого краю» в Снігурівському районі. Серед них, ремонт спортивних залів, будівництво футбольних та універсальних майданчиків, придбання апарата УЗД, встановлення систем доочистки води у навчальних закладах, башт Рожновського в населених пунктах.

Теги: Здорова нація, Ігор Бульба, , Олександр Кожанов,