«Ми не можемо дозволити підрядникам затягувати виконання робіт на таких соціально значимих об’єктах», — Григорій Ташлик

Депутат Миколаївської обласної ради від «Нашого краю», голова постійної комісії з питань ЖКГ, регулювання комунальної власності, приватизації та капітального будівництва Григорій Ташлик в складі робочої групи відвідав заклади охорони здоров’я Миколаївської обласної ради. Мета візиту – контроль виконання робіт підрядником у радіологічному відділенні обласного центру онкології та Миколаївській обласній лікарні.

 «Мало того, що фірма — підрядник «Антарес- Буд» не дотримується термінів виконання робіт і перетворює об’єкти в «довгобуд», тим самим здорожуючи їх вартість. Так ще й через ремонт покрівлі у  Миколаївській обласній клінічній лікарні після опадів були пошкоджені стеля та дах», — повідомив Григорій Ташлик.

Перша черга ремонтних робіт, за словами представника фірми-підрядника, буде завершена в кінці березня 2020 року. Інші – поетапно. Цей термін  виконання ремонтних робіт не відповідає тим, які прописані у договорі.

«Ми не можемо дозволити підрядникам затягувати виконання робіт на таких соціально значимих об’єктах. Депутати обласної ради на чолі з головою контролюватимуть хід виконання зобов’язань. Також Управління капітального будівництва Миколаївської ОДА, яке є замовником ремонтних робіт, має взяти на контроль хід їх виконання та прозвітувати про це найближчим часом», — розповів депутат.

Григорій Ташлик також запитав представника ТОВ «Антарес-Буд» про кінцевий термін завершення ремонту покрівлі та чи будуть усунені пошкодження даху та стін, які сталися з провини підрядника. Представник ТОВ «Антарес-Буд» запевнив, що усі ремонтні роботи будуть завершені через 2 тижні. Депутат запропонував зібратись знову у зазначений термін та проконтролювати якість завершених робіт, на які з обласного бюджету було виділено більше 8 млн грн.

 

 

 

 

 

 

 

Теги: , Миколаївська обласна клінічна лікарня,