Юрій Кормишкін передав у користування Миколаївському обласному Центру онкології два ноутбуки

Голова обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін передав у користування Миколаївському обласному Центру онкології два ноутбуки для ведення електронного обліку.

«Ми очікуємо другий етап реформи галузі охорони здоров’я, яка передбачає повну комп’ютеризацію робочих місць лікарів та ведення документації тільки в електронному форматі. Тому всі медзаклади мають потребу в комп’ютерній техніці і медичних інформаційних системах. Тому ми вдячні партії «Наш край» та Юрію Кормишкіну за сприяння у зміцненні матеріально-технічної бази нашого закладу», — розповів в.о. директора Центру Максим Безносенко.

Один з ноутбуків буде встановлено в кабінеті УЗД онкологічного Центру, а другий передано в момологічне відділення.

«Моє стійке переконання, що основа добробуту і стабільності будь-якої громади – це соціально відповідальне підприємництво. І ми, підприємці, не повинні забувати про відповідальність перед громадами, в яких ми працюємо, особливо в такий непростий час. Миколаївський обласний Центр онкології надає допомогу жителям всієї Миколаївщини. Онкологічні захворювання забирають тисячі життів. А успіх лікування онкозахворювань залежить від вчасного діагностування. Тому це саме той медичний заклад , про оснащення якого ми не повинні забувати», — прокоментував Юрій Кормишкін.

Нагадаємо, що фракція «Наш край» в обласній раді щороку направляє кошти з обласного бюджету у вигляді реалізації мікропроектів у розмірі не менше 1 млн. грн на медичні заклади Миколаївщини для покращення матеріально-технічної бази та комп’ютеризації.

Теги: Максим Безносенко, Миколаївський обласний центр онкології, ,