«Наш край» продовжує підтримку лікарів Миколаївщини в попередженні розповсюдження COVID-19

Депутати партії «Наш край» на своїх округах разом з представниками органів місцевого самоврядування продовжують надавати підтримку медичним закладам та жителям області у боротьбі з коронавірусною інфекцією та профілактиці захворювання.

Чергову партію захисних масок та антисептику було передано братами, депутатами Миколаївської обласної ради Рустамджаном та Тахіром Садрідіновими та головою партії «Наш край» в Миколаївському районі Андрієм Добровольським Центру надання первинної медико-санітарної допомоги Миколаївського району.

Брати Садрідінови впевнені, що кожен повинен включатися в підтримку тих, хто стоїть на передовій захисту здоров’я та життя людей. Саме медики, за словами депутатів, є найбільш уразливою категорією. Тому їх потрібно, в першу чергу, уберегти від ризику захворіти.

«Наші лікарі стоять на передовій захисту здоров’я та життя жителів нашої область. На жаль, медична галузь недостатньо підготовлена до таких викликів. Особливо підтримки потребують лікарні в районах. Ми відчуваємо, як люди, свою соціальну відповідальність та потребу допомагати в цей надскладний час. Щиро сподіваємось, що здоров’я населення буде міцним і ці маски, антисептик знадобляться тільки для профілактичних заходів», — говорять депутати.

Нагадаємо, що згідно даних ЦГЗ, в Україні станом на 09.00 — 7 квітня  лабораторно підтверджені 1462 випадки COVID-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За останню добу було зафіксовано 143 нові випадки.

 

Теги: COVID-19, Добровольский, ,