«Я можу сказати, що він дуже порядна людина, яка зробила сама себе», — Кормишкін привітав Тахіра Садрідінова

Голова обласної організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін привітав однопартійця Тахіра Садрідінова з обранням на пост першого заступника голови Миколаївської обласної ради під час засідання позачергової сесії обласної ради 30 квітня.

«Вітаю всіх нас і Тахіра Садрідінова! Тільки що під час сесії обласної ради ми разом з колегами підтримали його кандидатуру на посаду заступника голови Миколаївської обласної ради. 37 за! Це порядна і чесна людина, яка до кінця віддана Миколаївської області, її жителям і справі, за яку береться. Спасибі всім, хто підтримав, і Тахіру Шамсідіновичу за активну громадянську позицію!», — привітав колегу Кормишкін.

Раніше, перед голосуванням , Юрій Кормишкін пояснив, чому фракція партії «Наш край» висунула кандидатуру Тахіра Садрідінова на цю посаду.

«Бажання працювати на посаді заступника голови Миколаївської облради у Тахіра Шамсідіновича виникло тому, що він дуже сильно хвилюється за те, що в нашій області, дійсно, бардак і нічого не робиться. І, працюючи з ним з 2008 року, я можу сказати, що він дуже порядна людина, яка зробила сама себе. І його рідні в Миколаївській області пишаються ним, в першу чергу, як людиною, і потім вже як бізнесменом, сім’янином», — охарактеризував колегу Кормишкін.

 

 

Теги: , ,