«Вважаю роботу штабу з ліквідації наслідків коронавірусу на Миколаївщині повністю неефективною», – Кормишкін

Депутат Миколаївської обласної ради, голова обласної  організації партії «Наш край» Юрій Кормишкін назвав неефективною роботу обласного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби СОVID-19. В тому числі, у відсутності пропозицій із підтримки аграріїв, які не можуть реалізувати власну продукцію у зв’язку із закриттям ринків.

Кормишкін поцікавився у начальника штабу Олександра Ігнатенкова, яка робота була проведена штабом, щоб аграрії Миколаївщини, в тому числі овочівники, могли збувати свою продукцію, а не викидати її на смітник.

«На сьогоднішній день всі ринки закриті, працюють лише мережеві супермаркети, в яких овочі продають по завищеним цінам. Три дні тому Цюрупінский міст було перекрито аграріями та мешканцями Херсонщини, які говорили про те, що овочі в них продаються по 2-3 грн, а в супермаркетах в 10-15 разів вище. Скажіть, будь ласка, яку роботу ви проводите в цьому напрямку, щоб аграрії Миколаївщини, які вирощують овочі, могли надати для супермаркетів свою продукцію», – запитав він.

Однак, конкретну відповідь на це питання Олександр Ігнатенков надати не зміг.

«Ви повинні не тільки ставити блокпости, а займатись загалом розв’язанням проблем, спричинених епідемією коронавірусу. Я вважаю вашу роботу повністю неефективною», – заявив Кормишкін.

Теги: , ,