Подарунки для Миколаївського зоопарку від «Нашого краю»

15.07.2020   Буряк, морква, капуста – такий овочевий набір для жителів миколаївського зоопарку доставлено сьогодні активістами молодіжного крила партії «Наш край». Всього для мешканців зоопарку передано майже пів тони овочів.

Миколаївський зоопарк — один з найбільших і найвідоміших зоопарків на території України, після Неапольського і Монакського він є третім в Європі за різноманітністю експонатів. В зоопарку проживають близько 452 видів і 4500 екземплярів тварин. Доставлені овочі підуть на корм парнокопитним, зайцям, бегемотам.

«Останнього разу, коли ми привозили до зоопарку тирсу, поспілкувалися з працівниками. В розмові з’ясували, чим полюбляють ласувати тварини. І, як нам сказали – кормів багато не буває. Депутати обласної ради від «Нашого краю» Тахір та Рустамджан Садрідінови охоче надали овочі, вирощені їх підприємством. Я впевнена, що це не останній наш візит до зоопарку з подарунками», — розповіла керівник піар відділу Юлія Рой.

Обласна організація партії «Наш край» дякує Інзі Шаповаловій за наданий транспорт для доставки подарунків мешканцям Миколаївського зоопарку.

Теги: Миколаївський зоопарк, , овочі