Завдяки зусиллям «Нашого Краю» на Снігурівщині вирішать проблему з водою — башти «Рожновського» вже встановлюють

Для 10 сіл Снігурівського району практично вирішене питання водопостачання. Про це повідомив голова фракції «Наш край» в Миколаївській обласній раді Юрій Кормишкін під час зустрічі з жителями сіл Василівка, Новокондаково, Єлизаветівка, Галаганівка, Афанасівка та Юр’ївка.

«В Снігурівському районі із 19 сіл в 10 вже в деяких закуплені, а в деяких встановлені башти Рожновського для того, щоб забезпечити безперебійне водопостачання для населення. І я, і Олена Донченко, Андрій Закусілов та Інна Бойко прекрасно розуміли, що вода — це те, що ми повинні були зробити негайно. І я дуже радий, що нам вдалося. Інна Володимирівна разом з сільськими радами підготували проект, ми, як депутати захистили перед комісією. Тепер залишилось тільки організувати роботу по дозакупці та встановленню»,- сказав Юрій Кормишкін.

У ході зустрічей він також подякував присутнім за те, що вони в свій час проголосували за нього, і таким чином дали можливість виконати заплановану командою роботу у районі за чотири роки каденції.

«За чотири роки ми багато чого зробили для Снігурівського району. Завдяки нашим спільним зусиллям в Миколаївській області побудована траса на Снігурівку. Це єдина така траса в Миколаївській області. Депутати облради приймали рішення, яку дорогу будувати і так сталось, що депутати від Снігурівщини змогли їх переконати в тому, щоб побудувати саме цю трасу. Поступово, крок за кроком, ми разом з вами вирішуємо проблеми. Можливо, не так швидко, як хочеться, але не всі масштабні проекти, такі як вода та дороги, можна вирішити одномоментно», – повідомив Кормишкін.

Окрім цього він підкреслив, що на місцях також має бути проявлена ініціатива, а саме — сільські ради мають підіймати проблемні питання, повідомляти про них депутатам обласного рівня, і уже спільно шукати шляхи їх вирішення.

Також, обговорюючи перші місцеві вибори в Снігурівській ОТГ, які відбудуться вже в цю неділю, 30 червня, Кормишкін заявив, що команда «Нашого краю» підтримує Інну Бойко на посаду голови об’єднаної громади. «Ми йдемо командою «Наш край». Нас 27 кандидатів. За останні два роки головою райдержадміністрації була Інна Бойко. Я вважаю, що завдяки нашій з нею співпраці, Снігурівський район отримав новий поштовх розвитку .

«Команда партії «Наш край» підтримує її, як майбутнього голову Снігурівської міської ОТГ», – закликав Кормишкін проголосувати за кандидатів від партії «Наш край».

В рамках спілкування із виборцями також була представлена Олена Донченко, як кандидат в народні депутати України, яка балотується по округу №130.

«Хочу представити – Донченко Олена Віталіївна, депутат Миколаївської обласної ради, юрист, моя колега, друг, дуже відповідальна людина. Мені хотілося б, щоб ви підтримали Олену Донченко. Тоді у нас буде гідний тил на вищому рівні», – заявив голова «Нашого краю».

Теги: , , , ,