«Наш край» запропонував голові Снігурівської РДА піти у відставку

Політична партія «Наш край» в Снігурівському районі йде в опозицію і пропонує голові Снігурівської районної державної адміністрації Інні Бойко, яку політична сила підтримувала на виборах глави Снігурівської ОТГ, написати заяву і звільнитися за власним бажанням з посади. Про це повідомив голова партії на Миколаївщині Юрій Кормишкін.

«Кандидат на посаду голови Снігурівської ОТГ Інна Володимирівна Бойко, яку підтримувала партія «Наш край », не отримала потрібної кількості голосів для перемоги і набрала всього 43%. Такий результат можна назвати певною оцінкою, проведеною нею і її командою роботи. З огляду на результати виборів, пропонуємо Інні Володимирівні розглянути можливість покинути пост глави Снігурівської райдержадміністрації. Упевнений, що Ваш величезний досвід у фінансовій сфері, в залученні інвестицій в громади, розвитку інфраструктури знадобиться багатьом підприємствам і організаціям, які вміють цінувати справи людей, їх досвід і розум. Ми дуже добре знаємо, скільки проектів Ви вже реалізували і який фундамент був закладений для перспективного життя Снігурівської ОТГ. Також хочу зауважити, що ми запрошуємо Інну Володимирівну приєднатися до нашої команди», — написав на сторінці в Фейсбук Юрій Кормишкін.

Крім того, депутат облради привітав з перемогою і новою посадою Леоніда Голоблю і закликав виборців, які проголосували за кандидатів від інших партій, контролювати своїх обранців.

«Однак люди вибрали іншого голову. Вітаю Голоблю Леоніда Миколайовича з перемогою, бажаю гарної і плідної роботи, а також виправдати очікування виборців, які віддали за нього свої голоси. Відтепер партія «Наш край» у Снігурівському районі йде в опозицію, але ми і надалі будемо активно продовжувати працювати на благо цієї громади », — додав Юрій Кормишкін.

Теги: , , , ,